Saturday, January 8, 2011

Miss u.....

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assalamualaikum,,ahlan wasahlan kembali,dah lama x mnjenguk ke dalam blog nie...hehe sbuk skit..
erm,tujuan kembali pada blOg nie sebnarnya nak tulis sOmethng utk di kongsi bersama2,as time aftr SPM trigt plk dkt Sahabt2 dkt Jeram,rindu sgt2 dkt korng especially for bdk2 hstl..huhu korang wat pe ye skrg????

kpd semua sahabt2ku dkt luar sana,raja harap korang baik2 ye.Raja sbenarnya nak ucap syukran jazakallah dkt korang semua kerana byk membantu raja sepanjang raja berada di bumi SAMJ,kalian sentiasa berada di samping raja ketika raja susah dan senang.kalian jugalah membantu dan membari semangat kpd raja utk meneruskan Amanah yang telah dipertanggungjawabkan,kalian adalah Sahabatku dunia dan akhirat,InsyaAllah raja akan sentiasa ingat korang.

Raja nak mntx maaf sgt2 dkt korang jikalau sepanjang kta bersahabat,raja ad wat somethng yg mnynggung hati korang sama ad sngaja or x,raja juga mntx maaf mngkn raja x bersama korang di saat korang memerlukan raja,maaf jika raja ada mnpu korang,brgurau x mngikut tmpat n segala2 kesalahan yg mngkn raja x sedar yg telah membuat korang terasa.

Raja nk ucap thnkz 2 syir,bish n nawal korang adalah sahabt yg bnyk membantu n sentiasa bersamaku ktka susah n senang.kpd Syir selamat maju jaya dgn jwtn sebagai mualimah,insyaAllah kt sama2 berdoa agar kt mndapat mnfaat n saham di akhirat nanti.kpd nawal kuatkan semangat di sana.Tawakal yer,insyaAllah x de pape.huhu bish,selamat maju jaya yer hehe..kpd Azza selamat
bermujahadah kembali,mngkin ini adalah jalan terbaik yg telah Allah SWT tetapkan.



pd sahabtku yang 2 orang nie..Azy n amer,raja ucapkan thankz dkt korang coz byk tlng raja,terutama kpd amer coz satu kelas dgn dia,bkn stakat satu kelas tp ddk sebelah2 lg kan,,erm time raja ngantuk dlm kelas amer kjutkan,mcm2 lg la kan...hehe

kpd Sahabat2ku yg lain,maaf x dpt tlis nama korang semua,tp x bermaksud raja lpakan korang... korang sentiasa dlm ingatan raja...Sayang korang semua..ingat Allah selalu,Doakan yg terbaik utk kt bersama....

                                                  

Sweet memOries 2010.sayang kOrang....=)

3 comments:

nUrhAzIrAh ZuLkIfLi said...

salam...malu sungguh Azy dibuat'e...
awat ltak pic 2...???
malu dibuat'e...

Mujahidah17 said...

hehe...
sowy,xa d pic lain la...
t raja cba cari...

uni fiqa said...

windu at korang2.. :)

ـ